Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-si-vesh-i-baltave
"Kërmilli si vesh i baltave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli si vesh i baltave

EMRI LATINISHT

Radix auricularia

Emërtime të tjera

Fotografia
By Kk (Own work (etwiki)) [Copyrighted free use], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-si-vesh-i-baltave
"Kërmilli si vesh i baltave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016