Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-qelqor-shqiptar
"Kërmilli qelqor shqiptar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli qelqor shqiptar

EMRI LATINISHT

Paraegopis albanicus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-qelqor-shqiptar
"Kërmilli qelqor shqiptar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016