Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-qelqor-i-l%c3%abmuar
"Kërmilli qelqor i lëmuar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli qelqor i lëmuar

EMRI LATINISHT

Oxychilus glaber

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-qelqor-i-l%c3%abmuar
"Kërmilli qelqor i lëmuar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016