Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-meshik%c3%abz-i-l%c3%abmashkut
"Kërmilli meshikëz i lëmashkut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli meshikëz i lëmashkut

EMRI LATINISHT

Aplexa hypnorum

Emërtime të tjera

Fotografia
Aplexa hypnorum A MRKVICKA by Alexander Mrkvicka – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Aplexa_hypnorum_A_MRKVICKA.JPG#/media/File:Aplexa_hypnorum_A_MRKVICKA.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-meshik%c3%abz-i-l%c3%abmashkut
"Kërmilli meshikëz i lëmashkut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016