Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-me-shirita
"Kërmilli me shirita," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli me shirita

EMRI LATINISHT

Cepaea vindobonensis

Emërtime të tjera

Fotografia
Cepaea vindobonensis1 by Robert Nordsieck (Rnordsieck) – Eigenes Bild. Licensed under CC BY-SA 2.0 de via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cepaea_vindobonensis1.jpg#/media/File:Cepaea_vindobonensis1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-me-shirita
"Kërmilli me shirita," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016