Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-me-k%c3%abrthiz%c3%ab-mij%c3%abpik%c3%absh
"Kërmilli me kërthizë mijëpikësh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli me kërthizë mijëpikësh

EMRI LATINISHT

Naticarius stercusmuscarum

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-me-k%c3%abrthiz%c3%ab-mij%c3%abpik%c3%absh
"Kërmilli me kërthizë mijëpikësh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016