Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-makaron
"Kërmilli makaron," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli makaron

EMRI LATINISHT

Eobania vermiculata

Emërtime të tjera

Fotografia
Eobania vermiculata 0111 by tato grasso – Own work (personal work). Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Eobania_vermiculata_0111.JPG#/media/File:Eobania_vermiculata_0111.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-makaron
"Kërmilli makaron," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016