Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-m%c3%abshik%c3%abz-me-maj%c3%ab
"Kërmilli mëshikëz me majë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli mëshikëz me majë

EMRI LATINISHT

Physella acuta

Emërtime të tjera

Fotografia
Physella acuta 01 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Physella_acuta_01.JPG#/media/File:Physella_acuta_01.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-m%c3%abshik%c3%abz-me-maj%c3%ab
"Kërmilli mëshikëz me majë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016