Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-kull%c3%ab
"Kërmilli kullë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli kullë

EMRI LATINISHT

Tursiops truncatus

Emërtime të tjera

Fotografia
Tursiops truncatus 01-cropped by NASA – http://mediaarchive.ksc.nasa.gov/detail.cfm?mediaid=21807. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tursiops_truncatus_01-cropped.jpg#/media/File:Tursiops_truncatus_01-cropped.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-kull%c3%ab
"Kërmilli kullë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016