Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-kosh
"Kërmilli kosh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli kosh

EMRI LATINISHT

Nassarius mutabilis

Emërtime të tjera

Fotografia
By H. Zell (Own work) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-kosh
"Kërmilli kosh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016