Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-karfic%c3%ab
"Kërmilli karficë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli karficë

EMRI LATINISHT

Cerithium vulgatum

Emërtime të tjera

Fotografia
Cerithium vulgatum 02 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cerithium_vulgatum_02.JPG#/media/File:Cerithium_vulgatum_02.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-karfic%c3%ab
"Kërmilli karficë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016