Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-k%c3%abmb%c3%abpelikan
"Kërmilli këmbëpelikan," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli këmbëpelikan

EMRI LATINISHT

Aporrhais pespelecani

Emërtime të tjera

Fotografia
Aporrhais pespelecani 01 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Aporrhais_pespelecani_01.JPG#/media/File:Aporrhais_pespelecani_01.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-k%c3%abmb%c3%abpelikan
"Kërmilli këmbëpelikan," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016