Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-vreshtave-laraman
"Kërmilli i vreshtave laraman," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli i vreshtave laraman

EMRI LATINISHT

Cornu aspersum

Emërtime të tjera
kërmilli i kopshteve

Fotografia
Helix. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Helix.JPG#/media/File:Helix.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-vreshtave-laraman
"Kërmilli i vreshtave laraman," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016