Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-vreshtave-dalmatin
"Kërmilli i vreshtave dalmatin," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli i vreshtave dalmatin

EMRI LATINISHT

Helix secernenda

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-vreshtave-dalmatin
"Kërmilli i vreshtave dalmatin," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016