Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-vog%c3%abl-i-k%c3%abnet%c3%abs
"Kërmilli i vogël i kënetës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli i vogël i kënetës

EMRI LATINISHT

Galba truncatula

Emërtime të tjera

Fotografia
Galba truncatula 2013 000 by Francisco Welter Schultes, modified by Michal Maňas (User:snek01) Versión actual modified by Veronidae – Galba truncatula.jpgg. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Galba_truncatula_2013_000.jpg#/media/File:Galba_truncatula_2013_000.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-vog%c3%abl-i-k%c3%abnet%c3%abs
"Kërmilli i vogël i kënetës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016