Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-shkrepave-t%c3%ab-alpeve
"Kërmilli i shkrepave të Alpeve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli i shkrepave të Alpeve

EMRI LATINISHT

Cattania inflata

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-shkrepave-t%c3%ab-alpeve
"Kërmilli i shkrepave të Alpeve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016