Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-shkrepave-s%c3%abrbe
"Kërmilli i shkrepave sërbe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli i shkrepave sërbe

EMRI LATINISHT

Chilostoma serbica

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-shkrepave-s%c3%abrbe
"Kërmilli i shkrepave sërbe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016