Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-shk%c3%abmbinjve-t%c3%ab-byshekut
"Kërmilli i shkëmbinjve të Byshekut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli i shkëmbinjve të Byshekut

EMRI LATINISHT

Chilostoma byshekensis

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-shk%c3%abmbinjve-t%c3%ab-byshekut
"Kërmilli i shkëmbinjve të Byshekut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016