Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-r%c3%abndomt%c3%ab-i-baltave
"Kërmilli i rëndomtë i baltave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli i rëndomtë i baltave

EMRI LATINISHT

Radix labiata

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-r%c3%abndomt%c3%ab-i-baltave
"Kërmilli i rëndomtë i baltave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016