Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-madh-i-k%c3%abnet%c3%abs
"Kërmilli i madh i kënetës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli i madh i kënetës

EMRI LATINISHT

Lymnaea stagnalis

Emërtime të tjera

Fotografia
Spitzschlammschnecke-lymnaea stagnalis by H. Krisp – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Spitzschlammschnecke-lymnaea_stagnalis.jpg#/media/File:Spitzschlammschnecke-lymnaea_stagnalis.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-madh-i-k%c3%abnet%c3%abs
"Kërmilli i madh i kënetës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016