Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-kuq-me-rudha
"Kërmilli i kuq me rudha," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli i kuq me rudha

EMRI LATINISHT

Bolma rugosa

Emërtime të tjera

Fotografia
Bolma rugosa 01 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bolma_rugosa_01.JPG#/media/File:Bolma_rugosa_01.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-kuq-me-rudha
"Kërmilli i kuq me rudha," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016