Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-k%c3%abnet%c3%abs
"Kërmilli i kënetës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli i kënetës

EMRI LATINISHT

Stagnicola palustris

Emërtime të tjera

Fotografia
Stagnicola palustris A MRKVICKA by Alexander Mrkvicka – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Stagnicola_palustris_A_MRKVICKA.JPG#/media/File:Stagnicola_palustris_A_MRKVICKA.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-k%c3%abnet%c3%abs
"Kërmilli i kënetës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016