Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-djerrinave-ranore
"Kërmilli i djerrinave ranore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli i djerrinave ranore

EMRI LATINISHT

Cernuella virgata

Emërtime të tjera

Fotografia
Cernuella virgata Kythira by man77 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cernuella_virgata_Kythira.jpg#/media/File:Cernuella_virgata_Kythira.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-djerrinave-ranore
"Kërmilli i djerrinave ranore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016