Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-djerrinave
"Kërmilli i djerrinave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli i djerrinave

EMRI LATINISHT

Xerolenta obvia

Emërtime të tjera

Fotografia
Xerolenta obvia top by Michal Maňas (snek01) – Own work. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Xerolenta_obvia_top.jpg#/media/File:Xerolenta_obvia_top.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-djerrinave
"Kërmilli i djerrinave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016