Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-detit-me-zadef
"Kërmilli i detit me zadef," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli i detit me zadef

EMRI LATINISHT

Monodonta turbinata

Emërtime të tjera
kërmilli zare

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-detit-me-zadef
"Kërmilli i detit me zadef," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016