Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-hart%c3%ab
"Kërmilli hartë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli hartë

EMRI LATINISHT

Monacha cartusiana

Emërtime të tjera

Fotografia
Monacha cartusiana fg01 by Fritz Geller-Grimm – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Monacha_cartusiana_fg01.jpg#/media/File:Monacha_cartusiana_fg01.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-hart%c3%ab
"Kërmilli hartë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016