Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-guask%c3%abpurpur
"Kërmilli guaskëpurpur," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli guaskëpurpur

EMRI LATINISHT

Hexaplex trunculus

Emërtime të tjera

Fotografia
Hexaplex trunculus found on Israeli coastal plain near Tel Shikmona (10) by Hanay. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hexaplex_trunculus_found_on_Israeli_coastal_plain_near_Tel_Shikmona_(10).JPG#/media/File:Hexaplex_trunculus_found_on_Israeli_coastal_plain_near_Tel_Shikmona_(10).JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-guask%c3%abpurpur
"Kërmilli guaskëpurpur," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016