Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-guask%c3%abkrimb
"Kërmilli guaskëkrimb," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli guaskëkrimb

EMRI LATINISHT

Vermetus triquetrus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-guask%c3%abkrimb
"Kërmilli guaskëkrimb," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016