Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-gavi%c3%a7
"Kërmilli gaviç," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli gaviç

EMRI LATINISHT

Torpedo marmorata

Emërtime të tjera

Fotografia
Torpedo marmorata corsica3 by Roberto Pillon – http://fishbase.org/photos/thumbnailssummary.php?ID=5132#. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Torpedo_marmorata_corsica3.jpg#/media/File:Torpedo_marmorata_corsica3.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-gavi%c3%a7
"Kërmilli gaviç," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016