Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-buz%c3%abkuq-kok%c3%abrrizor
"Kërmilli buzëkuq kokërrizor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli buzëkuq kokërrizor

EMRI LATINISHT

Stramonita haemastoma

Emërtime të tjera

Fotografia
Stramonita haemastoma 01 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Stramonita_haemastoma_01.JPG#/media/File:Stramonita_haemastoma_01.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-buz%c3%abkuq-kok%c3%abrrizor
"Kërmilli buzëkuq kokërrizor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016