Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-brikula%c3%a7
"Kërmilli brikulaç," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli brikulaç

EMRI LATINISHT

Planorbarius corneus

Emërtime të tjera

Fotografia
Posthornschnecke1 by Claus Ableiter – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Posthornschnecke1.jpg#/media/File:Posthornschnecke1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-brikula%c3%a7
"Kërmilli brikulaç," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016