Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-boshtor-mesdhetar
"Kërmilli boshtor mesdhetar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli boshtor mesdhetar

EMRI LATINISHT

Fusinus rostratus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-boshtor-mesdhetar
"Kërmilli boshtor mesdhetar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016