Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmill-si-shkall%c3%ab
"Kërmill si shkallë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmill si shkallë

EMRI LATINISHT

Epitonium commune

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmill-si-shkall%c3%ab
"Kërmill si shkallë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016