Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrleka
"Kërleka," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërleka

EMRI LATINISHT
Pinus pumila

Emërtime të tjera
çetinak, klekë

Fotografia
Pinus pumila2 by I, KENPEI. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pinus_pumila2.JPG#/media/File:Pinus_pumila2.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrleka
"Kërleka," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016