Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrcyesi-i-ranishteve
"Kërcyesi i ranishteve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërcyesi i ranishteve

EMRI LATINISHT

Cicindela hybrida

Emërtime të tjera

Fotografia
Cicindela hybrida sideview Richard Bartz by Richard Bartz, Munich aka Makro Freak – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cicindela_hybrida_sideview_Richard_Bartz.jpg#/media/File:Cicindela_hybrida_sideview_Richard_Bartz.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrcyesi-i-ranishteve
"Kërcyesi i ranishteve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016