Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrcyesi-i-fush%c3%abs
"Kërcyesi i fushës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërcyesi i fushës

EMRI LATINISHT

Cicindela campestris

Emërtime të tjera

Fotografia
Cicindela.campestris by James Lindsey at Ecology of Commanster. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cicindela.campestris.jpg#/media/File:Cicindela.campestris.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrcyesi-i-fush%c3%abs
"Kërcyesi i fushës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016