Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrcitesi-i-krimbit-tel
"Kërcitesi i krimbit tel," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërcitesi i krimbit tel

EMRI LATINISHT

Agriotes lineatus

Emërtime të tjera

Fotografia
Agriotes lineatus by I, Anevrisme. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Agriotes_lineatus.jpg#/media/File:Agriotes_lineatus.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrcitesi-i-krimbit-tel
"Kërcitesi i krimbit tel," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016