Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abputja-e-arave
"Këputja e arave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Këputja e arave

EMRI LATINISHT
Equisetum arvense

Emërtime të tjera
hjeshkë arash, preshlicë, bargjanë, krizm, krips, bishta kali

Fotografia
Equisetum arvense fr by F. Lamiot – Own work. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Equisetum_arvense_fr.jpg#/media/File:Equisetum_arvense_fr.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abputja-e-arave
"Këputja e arave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016