Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%ablkeza-e-njollosur
"Këlkeza e njollosur," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Këlkeza e njollosur

EMRI LATINISHT
Arum maculatum

Emërtime të tjera
misër gjarpëri, këlkazë

Fotografia
Arum maculatum fluy 80 05052007 4 by Olivier Pichard – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Arum_maculatum_fluy_80_05052007_4.jpg#/media/File:Arum_maculatum_fluy_80_05052007_4.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%ablkeza-e-njollosur
"Këlkeza e njollosur," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016