Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%ablk%c3%abza
"Këlkëza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Këlkëza

EMRI LATINISHT
Arum Italicum

Emërtime të tjera
kilkoca

Fotografia
Aronskelk DSCF0985 by Teun Spaans – Self made picture, Zelhem, 2007. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Aronskelk_DSCF0985.JPG#/media/File:Aronskelk_DSCF0985.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%ablk%c3%abza
"Këlkëza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016