Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/jermsina
"Jermsina," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Jermsina

EMRI LATINISHT
Juniperus sabina

Emërtime të tjera
sominë, somenë, sabinë, sumenë

Fotografia
Juniperus sabina 003 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Juniperus_sabina_003.JPG#/media/File:Juniperus_sabina_003.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/jermsina
"Jermsina," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016