Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/jatagani-i-argjent%c3%ab
"Jatagani i argjentë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Jatagani i argjentë

EMRI LATINISHT

Lepidopus caudatus

Emërtime të tjera
peshku flamur

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/jatagani-i-argjent%c3%ab
"Jatagani i argjentë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016