Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/jasemini-mjek%c3%absor-i-bardh%c3%ab
"Jasemini mjekësor i bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Jasemini mjekësor i bardhë

EMRI LATINISHT
Jasminum officinale

Emërtime të tjera

Fotografia
Jasminum officinale-IMG 4557 by C T Johansson – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Jasminum_officinale-IMG_4557.jpg#/media/File:Jasminum_officinale-IMG_4557.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/jasemini-mjek%c3%absor-i-bardh%c3%ab
"Jasemini mjekësor i bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016