Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/iriqi-zem%c3%abr-i-detit-i-purpurt
"Iriqi zemër i detit i purpurt," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Iriqi zemër i detit i purpurt

EMRI LATINISHT

Spatangus purpureus

Emërtime të tjera

Fotografia
© Hans Hillewaert / , via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/iriqi-zem%c3%abr-i-detit-i-purpurt
"Iriqi zemër i detit i purpurt," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016