Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/iriqi-zem%c3%abr-i-detit
"Iriqi zemër i detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Iriqi zemër i detit

EMRI LATINISHT

Echinocardium cordatum

Emërtime të tjera

Fotografia
Echinocardium cordatum by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Echinocardium_cordatum.jpg#/media/File:Echinocardium_cordatum.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/iriqi-zem%c3%abr-i-detit
"Iriqi zemër i detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016