Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/iriqi-vjollc%c3%ab-i-detit
"Iriqi vjollcë i detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Iriqi vjollcë i detit

EMRI LATINISHT

Sphaerodiscus placenta

Emërtime të tjera
ferrçori vjollcë

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/iriqi-vjollc%c3%ab-i-detit
"Iriqi vjollcë i detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016