Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/iriqi-i-zi-i-detit
"Iriqi i zi i detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Iriqi i zi i detit

EMRI LATINISHT

Arbacia lixula

Emërtime të tjera
gështënja e detit, ferrçori i zi

Fotografia
Arbacia lixula by Original uploader was Albert Kok at nl.wikipedia – Originally from nl.wikipedia; description page is/was here.. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Arbacia_lixula.JPG#/media/File:Arbacia_lixula.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/iriqi-i-zi-i-detit
"Iriqi i zi i detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016