Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/iriqi-i-purpurt-i-detit
"Iriqi i purpurt i detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Iriqi i purpurt i detit

EMRI LATINISHT

Paracentrotus lividus

Emërtime të tjera
ferrçori i purpër

Fotografia
By FredD (Own work) [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/iriqi-i-purpurt-i-detit
"Iriqi i purpurt i detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016