Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/iriqi-i-detit-me-purteka
"Iriqi i detit me purteka," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Iriqi i detit me purteka

EMRI LATINISHT

Cidaris cidaris

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/iriqi-i-detit-me-purteka
"Iriqi i detit me purteka," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016