Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/iriqi
"Iriqi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Iriqi

EMRI LATINISHT

Erinaceus concolor

Emërtime të tjera
eshi

Fotografia
2008 Hedgehog 1020932 by Nevit Dilmen – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:2008_Hedgehog_1020932.jpg#/media/File:2008_Hedgehog_1020932.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/iriqi
"Iriqi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016